Maling af lofter

Hvis der er noget, der kan få et rum til at føles større eller mindre, er det nok loftets farve. Hvor mange gange har man ikke set et boligprogram, hvor et rum der før føltes lille og beklumret pludselig føles større og mere rummeligt ved maling af lofter i en lysere tone. Eller hvor et i forvejen stort rum pludselig føles hyggeligere og højere, ved at loftet males i en mørkere farve end væggene. Farven på loftet kan kort sagt ændre mange ting i opfattelsen og følelsen ved et rum.

Hos Maler Graungaard har vi erfaring indenfor både maling, men også farvevalg. Vores erfaring sikrer dig et smukt, stilfuldt og holdbart resultat hver gang. Vi kan hjælpe dig lige fra valget af farve til maling af lofter i dit hjem.

Maling af loft med sprøjtepistol

Maling af lofter kan godt være en omfattende opgave med malerrulle. I tilfælde af store flader som lofter kan maling med sprøjtepistol være en appellerende løsning. Maling af loft med sprøjtepistol går hurtigt, og har man erfaringen, kan arbejdet derfor hurtigt være udført. Maling med sprøjtepistol kræver dog et helt tomt rum samt meget omhyggelig afdækning.

Alt fra vinduer til hele gulvet skal dækkes af, da der ellers vil kunne forekomme små pletter og malerstøv. Har dit loft stuk, kan det især være en fordel at anvende sprøjtepistol til maling af loftet, da malingen således vil fordele sig bedre ned i alle fordybningerne end ved maling med pensel eller malerrulle.

Maling af loft med gipsplader

Fordelen ved maling af et loft med gipsplader er, at der ikke er samlinger som ved et træloft. Derved kommer du ud over en af de helt store udfordringer. Men det er ikke det samme som at sige, det nødvendigvis er let at male gipsplader.

Faktisk ligger der et arbejde i forberedelsen for at opnå det bedst mulige resultat. Hvis du kaster dig ud i selv at male dit gipsloft, bør du starte med at fjerne eventuelt løstsiddende maling. Dette gøres lettest med en spartel, hvorefter du bør vaske efter for at sikre, at alle rester og skidt er fjernet fra loftet.

Er der revner eller sprækker i loftet, skal de herefter spartles, så loftet er jævnt og plant. Først herefter kan du give loftet grunder og male dine gipsplader med den farve, du har valgt.

Drop besværet og lad Maler Graungaard stå for maling af lofter

Hos Maler Graungaard har vi mange års erfaring med at løfte rum gennem maling af lofter. Vi sørger for alt fra slibning og spartling til maling. Vi har erfaringen, der gør, at vi kan rådgive og vejlede om de bedste farver til netop dit loft. Samtidig har vi malet så mange lofter, at vi tør garantere et godt resultat også i dit hjem, uanset om det er genopfriskning af et enkelt loft eller en hel renovering af alle dine lofter. Hos Maler Graungaard ved vi, hvordan vi skaber den bedste atmosfære med maling af lofter, uanset loftshøjde og om det er træ- eller gipslofter.