Maling af facade

Vi udfører både facadearbejde og facaderenovering

Facadearbejde består af små reparationer og en ny gang maling, og det kan være en god løsning, hvis din facade blot ser træt ud og ikke har de store skader. Vi kan hjælpe med facadearbejde og derved give din facade et nyt liv.

Facaderenovering dækker mere over større opgaver, som for eksempel at sætte en ny facade op. Det kan også være at skifte til en maling, der bedre beskytter imod saltvand, hvis du bor tæt på havet. Eller hvis du bor midt i landet, og behøver en anden maling af andre årsager. Der kan i det hele taget være mange grund til at få udført facaderenovering.​

Facadearbejde tager mindre tid end facaderenovering

Facadearbejde udgør som regel mindre opgaver, der skal udføres, og det vil normalt ikke tage så lang tid, men det kommer naturligvis an på tilstanden af din facade, og hvor meget klargøring, vi skal udføre, inden vi kan komme i gang med arbejdet.

En facaderenovering tager som regel længere tid, da vi skal helt ind til det originale murværk, så vi kan klargøre det. Derved vil den nye facade kunne holde i lang tid, og give dig glæde året rundt. En facaderenovering er således en løsning, der vil holde i mange år.

Vi tjekker din facades tilstand når vi udfører facadearbejde

Hver enten det er facadearbejde eller en facaderenovering, som vi udfører, så kontrollerer vi din facade først, og vi siger til, hvis vi finder noget, som ikke er i orden. Vi kan også tilbyde totalløsning hvis der er noget galt, og der skal bruges en murer eller en tømre. Derfor behøver du kun at kontakte et firma omkring alle dine spørgsmål. Vi kan klare det hele for dig, hvis du ønsker det.

Du kan trygt overlade dit facadearbejde eller din facaderenovering til os. Kontakt os på telefon 22 72 98 82 for at høre nærmere om facadearbejde og facaderenovering samt for at få et uforpligtende tilbud.